Skip to content

AGLOCO – faci bani navigand

Mai 5, 2007

AGLOCO este o noua retea de advertising. Asta nu reprezinta nimic interesant. Insa folosind reteaua AGLOCO puteti castiga bani navigand pe internet pur si simplu. AGLOCO este urmasa companiei AllAdvantage, care din cauza unui management slab a dat faliment.

AllAdvantage a decazut pentru ca isi platea membrii cu o suma fixa pe ora. AGLOCO propune folosirea unui Viewbar care contabilizeaza castigurile utilizatorilor. Astfel este eliminata probabilitatea ca AGLOCO sa intre in incapacitate de plata. Viewbar-ul AGLOCO nu este disponibil momentan utilizatorilor. Exista o varianta Beta, dar cei de la AGLOCO anunta ca il vor lansa in curand.

AGLOCO

Conceptul Viewbar-ului este simplu. Se instaleaza in browserul tau asemenea oricarui search bar. Viewbar-ul ofera posibilitatea de search, gen Google Bar dar va afisa si reclame. Castigurile se vor realiza din cautari si din reclame sau afiliati. Viewbar-ul va repartiza o parte din castiguri utilizatorilor.

Cum functioneaza?

AGLOCO este o retea multi-level. Odata ce ti-ai facut cont, poti inscrie in reteaua ta alti utilizatori. Imaginea de mai sus explica foarte bine acest lucru. Odata ce ai creat o comunitate, poti castiga o parte din ce castiga userii din reteaua ta. Folosirea Viewbarului este limitata la 5 ore/luna. Puteti castiga din folosirea individuala a Viewbar-ului, din aducerea de noi membri in comunitate sau comisoane din cumparaturile facute de membrii retelei tare.

Avantaje

Inscrierea in reteaua AGLOCO este gratuita. Daca v-ati gandit ca e un joc piramidal, si o sa va pierdeti banii, vreau sa va contrazic. Este o retea de advertising construita piramidal, insa nu trebuie sa investiti niciun ban. Totul este gratuit. Odata ce te-ai inscris poti sa incepi sa iti creezi comunitatea ta.

Odata ce va fi lansat Viewbar-ul acesta va putea fi instalat de membrii in ordinea inscrierii acestora. Intai vor avea acces cei dintai, avand voie 50,000 membri/zi sa ia Viewbar-ul. Asa ca trebuie sa va faceti un cont cat mai repede. Reteaua AGLOCO isi propune ca sa ofere majoritatea veniturilor userilor. AGLOCO va retine doar 10% din castigul total. Presupun ca va fi un proiect plin de succes. Bafta la recrutari!

Va puteti face un cont AGLOCO gratuit aici.

Anunțuri
No comments yet

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: