Skip to content

Adsensul de vineri: Referrals

Mai 18, 2007

BaniCum se mai pot castiga bani din Adsense? Daca v-ati uitat cu atentie in contul vostru aveti trei optiuni atunci cand alegeti produsul Adsense pentru a fi promovat:

  1. Adsense pentru continut – care este si cel mai folosit intrument
  2. Adsense pentru cautare
  3. Adsense referrals

Astazi voi scrie despre a treia optiune – referrals. Referral inseamna trimitere. Cum puteti castiga bani cu referral? Veti afisa un link, banner care face trimitere la Google Adsense, AdWords sau Firefox cu toolbar Google. Noii utilizatori inscrisi care au fost trimisi de catre link-ul tau iti pot aduce bani. Castigurile sunt destul de mari ajungand pana la bonusuri de 2000$.

Astfel veti primi 5$ atunci cand utilizatorul pe care l-ai referit la Adsense va face 5$ pentru prima data. Cand acelasi utilizator va strange in cont 100$ intr-un timp de 180 de zile vei primi si tu 100$. Daca reusesti sa aduci in Adsense 25 de utilizatori care vor face cate 100$ intr-o perioada de 180 de zile vei primi 2000$ bonus.

In cazul Adwords este alta politica. Castigurile sunt mai mici, dar trebuiesc luate in seama. Vei castiga 5$ cand utilizatorul inscris de linkul tau cheltuie 5$ in AdWords. Termenul de 180 de zile din cazul Adsense este de doar 90 de zile la AdWords. Asadar in 90 de zile vei putea primi 40$ daca clientul AdWords cheltuie 100$. Iar daca vei trimite 20 de noi clienti catre AdWords, care in 90 de zile sa investeasca cel putin 100$ fiecare vei fi rasplatit cu 600$.

Pentru referinta catre Firefox cu Google Toolbar se castiga cel mai putin – 1$/per download. La Blogoree Workshops baietii ziceau ca primesti banii doar daca cel care a facut download isi instaleaza produsul. Nu am folosit niciodata referinta catre Firefox.

Daca doriti sa folositi si aceste modalitati de castiguri va recomand prima varianta – Referral catre Google Adsense. Bafta!

Anunțuri
2 comentarii leave one →
  1. Septembrie 19, 2008 6:41 pm

    mai e valabil programul asta de referral la google?eu nu reusesc sa-l gasesc …

  2. Septembrie 20, 2008 2:03 am

    dany, nu mai e valabil de cateva luni. Google a ajuns in punctul in care nu mai are nevoie de referrals.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: