Skip to content

Televiziunea online un nou succes

Iulie 3, 2007

Televiziunea se muta pe internet. Cel mai bun exemplu este YouTube. Exista asemenea proiecte si in Romania. Cel mai interesant este Trilulilu. Atunci cand au aparut nu le dadeam nicio sansa fiindca ofera un serviciu care presupune costuri foarte mari, si pe piata existau foarte multe asemenea servicii.

Au aparut si siteuri care ofera videoclipuri in productie proprie. EVOTV care se vrea prima televiziunea online a investit foarte multi bani, dar succesul inca se lasa asteptat. Probabil lipsa de promovare a dus si la o lipsa de interes din partea publicului. Personal am auzit foarte putin despre ei.

Un alt proiect interesant este BusinessTV, un videoblog cu interviuri din lumea antreprenoriatului. Interviurile sunt putin cam neprofesionale, dar daca se mai lucreaza sunt sigur ca va fi un vlog de succes.

Nu pot sa nu iau in seama ArhiTV, un alt videoblog care mai are mult de lucru pentru a produce ceva profesional. ArhiTV vrea sa fie un blog de pamflet, dar baietii inca nu stiu cum sa o faca cel mai bine. Si acest vlog va creste si va avea succes, sunt sigur.

Intentionat am lasat la urma proiectul BrainTV. Desi a fost lansat recent (27 iunie) BrainTV a strans rapid o multime de fani. Foloseste acelasi still ca BusinessTV, doar ca intr-un mod mult mai profesional. Interviurile sunt excelente, calitatea imaginii la fel.

Pe cine pariati?

Anunțuri
3 comentarii leave one →
 1. Iulie 3, 2007 10:12 pm

  Brain TV fara indoiala…Productia este mult mai buna iar faptul ca sunt taiate la montaj intrebarile reporterului ne scuteste de acele „ăăăăăăă” ale Andressei si de politeturile de final de pe BusinessTV…..
  Ce nu imi place la Brain TV este faptul ca sunt puse cam aceleasi intrebari in fiecare interviu…Iar intrebare: Zoso sau Andressa mi se pare total irelevanta pentru internetul romanesc…

 2. Iulie 4, 2007 1:00 am

  Sunt si ei la inceput, dar oricum sunt peste ceilalti cu mult. Calitatea imaginii este un mare plus, dar si calitatea interviurilor. Chiar daca sunt cam aceleasi intrebari, urmaresc cu placere interviurile pentru ca transmit niste mesaje. In opinia mea BrainTV sunt chiar ok.

 3. Iulie 5, 2007 10:46 am

  Zoso sau Andressa 🙂 ?

  Normal ca e inutila, dar cred ca va fura cativa vizitatori ai celor doua bloguri pentru Brain TV.

  Si eu tot pe ei pariez!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: