Skip to content

Marlanie la Julio Iglesias

Iulie 28, 2007

Mari concerte in Romania! Anul acesta chiar am avut cateva concerte de senzatie – Depeche Mode, George Michael, Rolling Stones. Dar au fost si unele nereusite ca cel al lui Julio Iglesias. Nu zic asta pentru ca am vazut la stiri, ci fiindca mi-au confirmat persoane care au fost acolo.

In goana dupa bani, organizatorii concertului si-au batut joc de numele lui Iglesias (Biserica). Adica in loc sa organizeze concertul intr-o sala sau un loc mai restrans s-au gandit sa  umple stadionul Cotroceni. Problema a venit de la sonorizare. Cei care erau mai departe de scena au ascultat in surdina, fara a putea vorbi fiindca il acopeareau pe Julio.

„Daca as fi vorbit la telefon, il acopeream cu siguranta” – mi-a spus cineva.

Bucurestenii au inceput sa huiduie si pe mare dreptate. De ce nu au folosit un sistem de sonorizare compatibil cu un spatiu atat de mare? De si-au batut joc? De ce au dat atatia bani pe bilete? Sa raspunda boii de la organizare, ca nu am alte cuvinte la adresa lor.

Din cauza organizarii de rahat au fost afectati si spectatorii, dar si interpretul care nu intelegea de ce a fost huiduit cand in celelalte orase a fost atat de apreciat.

Anunțuri
No comments yet

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: