Skip to content

Confidentialitate?

august 22, 2007

Toate televiziunile ne bombardeaza cu stirea despre iaurturile Danone care sunt toxice. Initial am vazut un interviu telefonic cu directorul Autoritatii Nationale pentru Sanatate Publica (daca zic bine).

Intrebat ce marca de iaurt este cu probleme (nu se stia public inca) a inceput sa se ascunda dupa deget. Ca sa vezi…ca de fapt sunt niste reguli stricte de confidentialitate… ca inca nu poate spune public… ca iaurturile sunt oprite de la vanzare…etc Manca rahat la greu. Mai bine manca iaurt.

Si, la vreo 2 minute dupa interviu crainica de la A3 a facut publica firma inculpata – DANONE. Pe langa aceasta secretomanie, mai ziceau ca cei de la Bruxelles au anuntat despre iaurt. Deci autoritatea asta a noastra freaca menta toata ziua, nu verifica nimic, ia spagi si treaba merge. Se imbolnavesc fraierii de consumatori. Adica ei cumpara boala mai bine zis. Daca in unele cazuri o cumpara deliberat, in altele chiar ar vrea sa stie ce consuma. Avem dreptul asta. NU vreau sa mananc toate cacaturile, iar la 40 de ani sa mor de cancer sau de alte boli d-astea.

Domnule director de frecat menta, cate sacose de bani ai luat pentru confidentialitatea asta? Bloggeri din toate tarile, dati-i in gat!

Reclame
No comments yet

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: