Skip to content

Cum sa scrii pentru Stumbleupon

Septembrie 25, 2007

Muhammad Saleem, intr-un post ca invitat la Copyblogger povesteste articol despre cum sa scrii articole pentru Stumbleupon. In mare este vorba despre alegerea unui titlu interesant si despre captarea atentiei vizitatorului.

Stumbleupon

Vizitatorii din Stumbleupon ajung pe diverse pagini folosind butonul Stumble! din toolbarul instalat in browserul lor. Acesti vizitatori „scaneaza” pagina respectiva cam in 2-3 secunde, fara a folosi scrollul. Astfel toata informatia interesanta trebuie sa o gaseasca in acea sectiune a paginii fara a fi nevoit sa dea scroll – above the scroll.

Cum atragi un asemenea vizitator?

1. In primul rand titlul trebuie sa fie foarte sugestiv si atractiv. Vizitatorii stumble cauta ceva senzational, de aceea prima impresie conteaza enorm.

2. Imagini, fotografii care sa atraga atentia. Cu cat veti folosi o fotografie mai interesanta, cu atat mai multi cititori din Stumbleupon vor sta mai mult pe pagina ta. Si, cine stie, poate vor subscrie la feedul tau.

3. Articolul trebuie sa fie de cea mai buna calitate. Atunci cand trimiti in Stumble un articol mai putin interesant, poti primii voturi negative si poti pierde potentiali viitori cititori.

4. Designul paginii nu trebuie neglijat in astfel de situatii. Spre exemplu o pagina simpla cu mult scris, culori puse aiurea, reclame multe si obositoare si asezare defectuoasa isi va alunga majoritatea vizitatorilor indiferent de mesajul transmis. Am observat acest lucru cand ajungeam pe anumite pagini cu design slab si pe care nu stateam mai mult de 3 secunde.

5. Cand introduci un articol in SU, fi sigur ca ai ales cea mai buna categorie, fiindca vizitatorii ajung pe diverse pagini tocmai din cauza acestor categorii.

*Daca ti-a placut acest articol, poti sa subscrii la feedul Blogcity.

Anunțuri
No comments yet

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: