Skip to content

The Kingdom Review

noiembrie 28, 2007

L-am vazut luni seara. Un film bun, dar n-am putut sa ma bucur de el pentru ca in sala au ajuns niste cercopiteci care s-au hlizit in continuu. Trecand peste asta, filmul m-a impresionat. Actiunea nu este cine stie ce, dar realitatea lumii arabe socheaza.

Pe scurt va spun despre ce e The Kingdom. In Arabia Saudita are loc un atentat intr-o zona rezindentiala locuita de americani. In urma atentatului isi pierd viata niste agenti americani, iar FBI trimite o echipa sa investigheze situatia si sa gaseasca vinovatii. Echipa, condusa de Fleury (Jamie Foxx), intalneste tot felul de obstacole din motive de securitate. Dupa un incident, caravana in care calatoreau americanii este atacata si unul dintre agenti este rapit. Apoi incepe cursa contra cronometru pentru salvarea celui disparut.

Merita sa il vedeti, dar nu va recomand la mall ca poate nimeriti in sala cu prostii si nu puteti sta linistiti. Asta ii, vorba unui prieten. Poate cei de la Multiplex se hotarasc sa isi puna niste paznici in sala, fiindca eu nu ma mai duc la filme ca n-are rost.

Reclame
No comments yet

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: