Skip to content

Vorbim si scriem elevat

Decembrie 4, 2007

Ziarul Ziua de Iasi anunta cu litere de o schiopa ca in curand cuvintele obscene vor fi introduse in Dictionarul Limbii Romane. In consecinta pula, pizda si coaiele vor inceta sa fie obscene. Autorul articolului mentioneaza si cuvantul „muie”, care de altfel nu e deloc obscen. Muie in sine inseamna fata, moaca, figura. Ca unii inteleg prin muie si sex oral asta e alta poveste. Tin minte cum marele si distinsul Medelin explica ce inseamna „muian”.

Totusi pe mine ma mira ca astia de la Ziua n-au frate nicio treaba. Scriu explicit. Bravo domnilor. Eu imi permit sa fac asta pentru ca nu sunt un lider de opinie, iar blogul meu este personal. Cine vrea citeste. Dar voi? Oameni seriosi, cu pula pan’ la brau va doare in cur. Pai cum va puteti adresa cu limbajul asta cititorilor. Pe langa alte pizde care va citesc articolul s-ar putea sa fie si mamele voastre. Pai chiar asa! Ce pula mea?!

Ziua de Iasi via Costin

Anunțuri
One Comment leave one →
  1. arachnes permalink
    Februarie 24, 2008 12:00 pm

    Nimic mai simplu.
    E o moda, menita sa mascheze lipsa de cultura si de bun simt. daca tot nu stim cum trebuie sa scrie, sa vorbim si sa ne purtam, cea mai simpla solutie e sa impunem stilul personal de mahala ca fiind unul de bonton.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: