Skip to content

Game Plan Review

Ianuarie 30, 2008

Am fost in seara asta la Game Plan. O alegere foarte proasta, avand in vedere ca e si miercuri si e Orange Film. Pe langa aglomeratie de miercuri, m-a enervat si un taranete, de fapt nu taran, ci retardat, care tot filmul a behait in continuu.

Filmul este pentru AG, dar cred ca e de vazut doar cu copiii. Poante vechi, obosite, discutii stupide, plictisitor. Cam 90% din film a fost plictisitor. M-a distrat foarte tare cainele si inca vreo doua secvente. In rest, m-am enervat ascultand rasul retardatului din spatele meu. Stupidul radea la orice si batea din palme. In prostia lui se distra copios. Probabil era bucuros ca intelegea niste poante pentru copii. Mai mult se apuca sa le explice celorlalti ce se intampla prin film. Cam de asta veti avea parte la un film la mall. Eu m-am saturat de tot felul de muschiulosi cu IQ-ul mic.

Si care ar fi solutia pentru a putea vedea un film in liniste? Cred ca cel mai bine e sa il vezi cand deja l-a vazut toata prostimea. Ai sanse sa stai intr-o sala aproape goala si eventual fara idioti. Insa tot nu e garantat 100%. Si ar mai fi solutia sa il vezi acasa.

Nota filmului: 5

Anunțuri
2 comentarii leave one →
 1. Evan permalink
  Septembrie 10, 2008 8:34 am

  Din pacate nu esti mai breaz nici tu decat ala, zici ca esti emo, esti nemultumit de tot si de toate. Esti primul pe care il aud ca nu i-a placut The Game Plan. Dar, e blogul tau, si aici tu ai mereu dreptate…

 2. Septembrie 10, 2008 5:46 pm

  Tinere, daca aveam 5 ani poate ma distra filmul asta. Daca esti nemultumit nu inseamna ca esti „EMO”. Si de fapt ce este EMO? Cand ai auzit tu de EMO?
  Cumva de pe la ProTV?

  Sfat: Pune mana pe niste carti si citeste-le.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: