Skip to content

Cazare la mare

Iunie 10, 2009

plaja_eforie

Oferta de cazare pe litoral s-a imbunatatit considerabil in ultimii ani. De curand am inceput un nou proiect care vrea sa puna la dispozitie turistilor cele mai bune oferte de cazare de pe litoral.

Site-ul a fost construit pe platforma WordPress ceea ce inseamna interactivitate si optimizare. Desi concurenta este acerba pentru aceasta nisa, www.apartamentinconstanta.ro va deveni un site de referinta. Ideea de baza a fost crearea unui director turistic pentru inchirierea de apartamente in regim hotelier. Astfel proprietarii isi pot inchiria apartamentele direct turistilor, isi pot prezenta oferta direct pe internet prin intermediul siteului si nu vor mai plati acei samsari care stau prin gara. Probabil ai vazut astfel de oameni cu un maldar de chei si care au afise cu oferte de cazare.

Prin intermediul acestui director turistic, proprietarii pot renunta la samasarii care ii taxeaza usturator. Am auzit de comisoane de la 15% din perioada de cazare a turistului pana la bani incasati de proprietar, pe 2 zile din 3.

Costul unui anunt porneste de la 30Euro/an pentru apartamente. Pentru pensiuni tariful este 60Euro/an, iar pentru hoteluri 90Euro/an.

Daca vrei sa inchiriezi un apartament in regim hotelier sau o pensiune/vila de pe litoral adauga anuntul aici.

Anunțuri
No comments yet

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: