Skip to content

Vorbe goale

iulie 1, 2009

Ce sunt vorbele goale? Sunt niste expresii, ticuri verbale ce au o popularitate deosebita si se regasesc in vocabular. Ultima expresie de acest fel care ma scoate din minti este… „Ca sa zic asa…”

Aaaaaaaaaagh. Abia am reusit sa o scriu. Ma enerveaza cumplit cand o aud. De obicei aceste ticuri verbale sunt folosite de oamenii fara vocabular, de oamenii care citesc prea putine carti si foarte multe tabloide, de oamenii fara educatie.

In concluzie idiotii care apar la TV fac parte din aceste categorii si zic asa in continuu. Printre ei se afla ministri, oameni politici, dar cel mai grav, e ca aceasta expresie este promovata de crainicii TV si de realizatorii de emisiuni. Bai cacatilor, gasiti alte expresii si treceti peste porcaria asta care ma zgarie pe timpan! Chiar acum e una la Antena3 care a folosit expresia asta de doua ori intr-un minut. Cum ar fi zis Vadim – „Tampita dracului! O reporterita neimplinita!”

Expresii sinonime:

– cu alte cuvinte

– privind altfel lucrurile

– pe de alta parte

FARA „ca sa zic asa”!!! Poate sunt eu nebun, dar incearca sa numeri de cate ori auzi expresia asta intr-o zi. E cam la fel cu gen.

Reclame
No comments yet

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: