Skip to content

Mission 2009 @Pirate’s Inn, Navodari

August 2, 2009

Am fost si anul trecut si am zis sa merg si anul asta. Uitasem prin ce balamuc am trecut. ‘

Prima problema a omului doritor de distractie este accesul. Plaja Pirate’s Inn (Hanul Piratilor) se afla la aproximativ 10 km de la intrarea in statiunea Mamaia. Fiindca organizatorii n-au pus niciun mijloc de transport la dispozitie, oamenii au mers cu masinile proprii sau cu taxi. Si uite asa s-au creat niste cozi infernale la care mi-am pierdut timpul. Cat ar fi fost de simplu sa poti ajunge pe o centura/autostrada!

Problema nr. 2 a fost proasta organizare a concertelor. Nu a existat niciun orar. Ori veneai de la ora 8 PM si asteptai cat te tineau picioarele sau pana te lua foamea, ori veneai pe ghicite. De ce? Cred ca organizatorii s-au gandit ca o sa vanda mai mult, ca vine pulimea de la ora 8 si sta pana dimineata. Gresit!

Trei. Aveai de ales intre a bea o bere amestecata cu apa sau Smirnoff Ice. Restul erau sucuri, apa si inghetate. De ce nu existau si alte bauturi, n-am idee! Ori veneai pe treaba de acasa ori stateai pe sucuri. Niste baieti bagau un nashpet, mult mai simplu. V-ati prins, ca sunteti intelectuali, ce dracu’!

Cel mai mult imi pare rau ca n-am prins Groove Armada. Eu banuiam ca sunt dupa Tiesto, cum ar fi fost si normal, iar apoi Sven. Dar organizatorii au facut o shaorma cu muzica electronica si trance. Noroc ca a mai spalat rusinea Sven Vath. Din goana dupa profit si-au batut joc de participanti. Au amestecat stilurile in ambele seri. Drept dovada, peste jumatate din populatie s-a carat acasa dupa Armin, respectiv Tiesto.

In concluzie a fost de rahat, nu mai calc pe acolo in viata mea!

Anunțuri
No comments yet

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: